mail.isj.timis@gmail.com

logo logo
img

Seminar eTwinning pentru scolile din zona Timisoara

Seminar de introducere în eTwinning – utilizarea platformei www.etwinning.net

Deoarece eTwinning, parte a programului Erasmus+, primește începând cu anul 2019 o importanță mai mare în cadrul scrierii de proiecte Erasmus+, Acțiunea cheie 2 – parteneriate strategice doar între școli, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, prin intermediul Consiliului consultativ pentru proiecte și programe europene, organizează un SEMINAR INTRODUCTIV ETWINNING pentru cadrele didactice interesante de o colaborare on-line între școli și profesori din Uniunea Europeană, respectiv de modalitatea de căutare a partenerilor pentru proiecte Erasmus+ și eTwinning, inclusiv prin multiplicarea rezultatelor seminarului pentru alte cadre didactice din școlile participante.

Data seminarului: marți, 4 decembrie, ora 14

Locația: Școala Gimnazială nr. 12 – Timișoara (sala festivă)

Formatori: prof. Monica Ban și prof. Carmen Roman

Grup țintă: cadre didactice din zona Timișoara, care nu au mai utilizat platforma eTwinning și sunt interesate să dezvolte proiecte de parteneriat eTwinning cu școli din U.E., respectiv să găsească un proiect Erasmus+ în calitate de parteneri.

Înscrierile se fac prin intermediul formularului on-line disponibil aici:

https://goo.gl/forms/udsrOnPUe8mraeOZ2

Notă: Inscrierile se vor confirma de către moderatori prin e-mail, iar principiul seelcției este ”primul venit, primul servit”, în funcție de capacitatea sălii.

Recomandăm participanților să vină la seminar cu un laptop și cu o eventuală conexiune la internet (hotspot de pe telefonul mobil / modem extern).

Protecția datelor personale: Datele personale solicitate de formularul de înscriere sunt utilizate de I.S.J. Timiș și Școala Gimnazială nr. 12 – Timișoara, prelucrarea acestora fiind în conformitate cu G.D.P.R. Completarea formularului presupune:

- acordul participantului de a fi fotografiat în timpul evenimentului și acordul ca aceste materiale să fie publicate personal sau instituțional, fără a afecta imaginea persoanei (cu excepția cazurilor justificate în care se solicită expres ca partcipantul să nu apară în foografii).

- acordul ca datele furnizate să fie procesate în vederea organzării evenimentului și a comunicării legate de acesta;

- acordul de a fi contactat prin e-mail sau telefon de către organizatorii evenimentului.