mail.isj.timis@gmail.com

logo logo
img

CAUTAM TINERI NEETs - PROIECT P.O.C.U. INTESPO

Daca cunoastreti un tanar cu varsta intre 16 - 24 ani, care nu se afla intr-o forma de educatie si nici intr-o forma de formare profesionala / nu are loc de munca, va rog sa completati formularul de mai jos.

Proiectul INTESPO este gestionat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si vizeaza gasirea tinerilor cu varsta intre 16 - 24 ani, care nu se afla intr-o forma de educatie, dar nici in campul muncii. Aceasta categorie de tineri se numeste NEETS, iar Romania are un numar foarte mare de tineri din aceasta categorie.
ANOFM isi doreste sa discute cu acestia, sa-i consilieze si sa determine calificarea lor, respectiv angajarea, acest fapt fiind motivat si de cateva prime financiare pentru cei care reusesc sa parcurga toti pașii proiectului.

Reprezentanții AJOFM Timis vor contacta fiecare persoana inscrisa pentru detalii.

https://goo.gl/forms/MSTGemZ3rKTILCFr1

ACEST FORMULAR CONȚINE DATE PERSONALE GESTIONATE DE INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN TIMIȘ (ISJTM).
DATELE PERSONALE DIN ACEST FORMULAR VOR FI TRANSMISE SPRE AGENȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ TIMIȘ (AJOFMTM) ȘI SPRE AGENȚIA JUDEȚEANĂ DE PRESTAȚII SOCIALE TIMIȘ (AJPISTM).

COMPLETAREA ACESTUI FORMULAR PRESUPUNE ACORDUL IMPLICIT PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL TRANSMISE, ÎN CONFORMITATE CU REGULAMENTUL EUROPEAN PENTRU PROTECȚIA DATELOR.

CELE TREI INSTITUȚII ASIGURĂ CONFIDENȚIALITATEA DATELOR.