mail.isj.timis@gmail.com

logo logo
img

Inscrieri pentru programul A.S.F. - Sa vorbim despre piata financiara nebancara

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F) și Inspectoratul Școlar al județului TIMIȘ prin protocolul de colaborare înregistrat la nivelul autorității cu numărul PVP-DRPPEF 2288 / 13.10.2017 semnat pe perioadă nedeterminată și-au asumat colaborarea în vederea derulării proiectului de educație financiară “Să vorbim despre piața financiară ne-bancară”, proiect suportat financiar integral de către A.S.F.

Proiectul ”Să vorbim despre piața financiară ne-bancară” se adresează elevilor de gimnaziu (clasa a VII-a) și liceu (clasa a XI-a) și presupune susținerea de prezentări cu caracter educațional din domeniul financiar ne-bancar, susținute de reprezentanți ai A.S.F. în cadrul unor unități de învățământ preuniversitar nominalizate de fiecare inspectorat școlar în parte.

Formularul de inscriere este disponibil aici (in formular gasiti si detalii privind protectia datelor cu caracter personal):
 
https://goo.gl/forms/tSL89h869Oc9ME0y1

Menționăm faptul că, programul de educație financiară se derulează la nivelul județului TIMIȘ și cu sprijinul Universității de Vest care susține ore la nivelul următoarelor unități de învățământ:

·         Colegiul Național Bănățean

·         Liceul Economic

·         Liceul Grigore Moisil

Pentru o mai bună planificare și coordonare a acestui program, din dorința de a eficientiza programul lectorilor noștri care se implică în acest program în mod voluntar, precum și pentru o interacțiune cât mai bună cu mediul școlar, menționăm faptul că ne dorim să avem în vedere unități de învățământ care dispun de o sală care oferă posibilitatea de a grupa mai multe clase pentru susținerea orelor.   

Având în vedere că acest program se desfășoară sub auspiciile protocolului pe care A.S.F. l-a încheiat cu Ministerul Educației Naționale, în fiecare an este prezentată o statistică a modului de organizare; așadar, extrem de util a se avea în vedere unități școlare cu disponibilitate și interes pentru a organiza astfel de activități educative extra-curriculare astfel încât comunicarea cu acestea să se realizeze într-un mod cât mai eficient și rapid.

Vă mulțumim pentru colaborarea cu Autoritatea de Supraveghere Financiară și vă asigurăm de întregul nostru sprijin pentru buna derulare a acestui parteneriat,