mail.isj.timis@gmail.com

logo logo
img

Programul de cooperare transfrontaliera INTERREG-IPA ROMANIA - SERBIA - AJUTA-NE SA TE SALVAM!

În perioada 05.08.2019 - 06.08.2021, ADIVEST, în calitate de partener, implementează proiectul ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat”, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia 2014-2020.

Partenerii de proiect au inițiat campania de conștientizare ”AJUTĂ-NE SĂ TE SALVĂM” menită a informa cetățeni, autorități locale, persoane cu dizabilități, elevi, cadre didactice cu privire la situațiile de risc și comportamentul adecvat în cazul producerii unor dezastre.

Campania vizeaza întreaga comunitate tranfrontalieră din județele și districtele partenere - Timis, Caraș-Severin și Banatul de Sud – accentul fiind pus pe informarea acesteia.

 In cadrul campaniei În județul Timiș, 5 localități din zona orașului Gătaia si comunele Biled și Denta vor beneficia și de panouri de avertizare vizuala pentru situațiile de risc specific identificate de către ISU Timiș  (inundații, cutremur, incendiu de vegetație uscata) care vor fi instalate în cursul anului în colaborare cu primăriile acestora.

AJUTA-NE SA TE SALVAM!