mail.isj.timis@gmail.com

logo logo
img

Aur si bronz pentru elevii din Timis la Olimpiada Nationala de Informa ­čĹęÔÇŹ­čĺ╗tica de la Brasov

Elevii din Timi╚Ö s-au întors cu medalii de la Olimpiada Na┼úional─â de Informatic─â, sec┼úiunea liceu, care s-a desf─â┼čurat în acest an la Bra┼čov. Unul dintre elevi, de la Liceul Grigore Moisil din Timi╚Öoara, s-a calificat în lotul l─ârgit al echipei României care va participa la Olimpiada Interna╚Ťional─â de Informatic─â.

 

Vlad Rochian s-a întors cu premiul III ┼či medalia de aur de la Olimpiada Na╚Ťional─â de Informatic─â de la Bra╚Öov. Vlad este elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timi┼čoara. De asemenea, elevul s-a calificat în lotul l─ârgit al olimpicilor na╚Ťionali la Informatic─â, care se vor preg─âti pentru a participa la olimpiada interna╚Ťional─â.

 

Al╚Ťi trei elevi din Timi╚Öoara s-au întors acas─â cu medalii de bronz. Este vorba despre Lupulescu Vlad, cls. a IX-a, Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timi┼čoara, Marcu Daniel Florin, cls. a IX-a, Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timi┼čoara ╚Öi Szasz Tamas, cls. a XI-a, Liceul Teoretic B. Bartok Timi┼čoara.

 Ceva link

sursa: http://www.tion.ro/aur-si-bronz-pentru-elevii-din-timis-la-olimpiada-nationala-de-informatica-de-la-brasov-vlad-rochian-pe-podium/1821336